Ontdek hun verhaal

Bij Alpha IT komen de mensen op de eerste plaats. Je draagt verantwoordelijkheid over je eigen project(en) en werkleven. In onze open cultuur kan over alles gebabbeld worden. Laat je overtuigen door hun verhaal.

Tom Van Huffel
Front-end developer
In oktober 2015 verwelkomde Alpha IT de 25-jarige Tom Van Huffel, als nieuwe front-end developer. Als geboren ICT’er gebruikt hij weinig woorden en zweert hij bij de daden. “Waarom ik heb gekozen voor Alpha IT? Wel, Alpha IT wilde mij en ik wilde starten bij Alpha IT.” No nonsense, heet zoiets.
Lees het verhaal van Tom...
Daan De Deckere
Front-end developer
De 25-jarige Daan Dedeckere is bij Alpha IT actief als front-end consultant. “Toffe job, toffe collega’s en flink wat perspectieven”, zegt hij met een brede glimlach. “Ik ben pas goed een jaar in dienst, maar het is ongelooflijk wat ik al heb bijgeleerd!”
Lees het verhaal van Daan...
Michaël De Boey
Full stack developer
Voor wie er nog aan twijfelde: bij Alpha IT telt alleen de toekomst. Full stack developer Michaël De Boey (24) kan dit beamen. Hij kreeg de kans zijn studies af te ronden, terwijl hij reeds als consultant aan de slag kon. Out of the box, nietwaar?
Lees het verhaal van Michaël...
Sander Timmermans
Full stack developer
Begin 2017 zat Sander Timmermans (30) met een serieus dilemma. Hij kon kiezen tussen twee nieuwe werkgevers en wist nog niet goed welke koers hij voor zichzelf wilde uitstippelen. De allereerste kennismaking met Alpha IT zorgde meteen voor de doorbraak. Het contract was snel een feit.
Lees het verhaal van Sander...
Nicolas Decroos
Full stack developer
De 25-jarige Nicolas Decroos studeerde interactive multimedia & design. Sinds februari 2017 is hij aan de slag als developer bij Alpha IT. “Ik verwacht voor AlphaIT een sterke groei”, aldus Nicolas. “Maar het zal steeds een bedrijf blijven waar de kwaliteit primeert.”
Lees het verhaal van Nicolas...
Pieter Kempenaers
Full stack developer
“Alpha IT denkt en werkt out of the box en dat heb ik graag.” Aan het woord is Pieter Kempenaers (25), developer bij Alpha IT. “Van bij de start lag de focus heel sterk op algemene technische kennis in de plaats van specifieke ervaring met frameworks. Voor mij was het duidelijk: dit bedrijf zoekt goede developers, geen one trick ponies.”
Lees het verhaal van Pieter...
En jij?
Wil jij ook terecht komen in een bedrijf waar de medewerkers centraal staan? Heb je zin in een nieuwe uitdaging en een groeiend bedrijf met fantastische klanten?
Neem een kijkje op onze job pagina...